Jak stíny ránem ...

Jak stíny ránem ...

Anotace: .... malá podzimní

 

jak stíny ránem blednou 

tak vzpomínky víc šednou 

a v dálce mraky plují 

když podzim odlétá

 

a do náruče strání 

všechny deště sklání

pak s havrany se hádá

jak dlouho do léta

 

kraj začíná být pustý

a chraptí všemi ústy

a do větru se šklebí

den s nocí proplétá

Autor josuatree, 11.10.2014
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí