podzim

podzim

Anotace: ...

...nevlídně sychravě stařec si hraje,
umění v barvách mu můžeme závidět,
rukou svou rozechvělou,
převrhl paletu do naše kraje
a překrásně obarvil celý náš svět...

...zlatavé penízky cinkají v dlaních,
vrásčitých pánů jež stojí tu s vážností,
ptáčkové ve fráčcích letí už na jih,
tam kde teplem je znovu pohostí...

...šustí tu bohatství pod každým krokem,
hůlkou svou duhovou ujal se vlády,
tak jako loni, tak jako každým rokem,
už za ta kouzla...
...dík že už jsi tady...
Autor chalcedon, 19.10.2014
Přečteno 468x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova, Frr, želvička001, Jort, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně kreslíš podzimní mlhy barvami teplými, plnými lásky... smekám

03.11.2015 20:23:46 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí