Zlomené větve bříz

Zlomené větve bříz

Anotace: :(

 

   Při vzpomínce na zimu

   na zimu tu minulou,

   zamrazí mne po těle

   když údy stromů pohynou.

 

 

   Jak krásné jste byly

   jak krásné samý list,

   zbyl jen nářek a pláč

   zlomené větve bříz.

 

Autor rendus, 25.11.2014
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Malá mořská víla, Amelie M., Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí