Sníh

Sníh

Anotace: ...

Poletuje mezi křídly
mezi domy, větvemi

padá dolů na nos, na zem
padá sníh to věřte mi.

Padá vločka za vločkou
mráz si s okny pohrává

Děti přišla zima,
táta jenom nadává.
Autor Robert Thomas, 30.01.2007
Přečteno 683x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí