Wild kite

Wild kite

Anotace: ... nic s tím nesvedu, je to příroda... a pudy... a buď to pude nebo nepude... dát na ty správný... instinkty

Sbírka: Lišák a Vlčice...

Jsi vítr, jenž unáší mého draka,
jsi důvod, co mě z liščí nory láká,
jsi tma, která mé oči tiší,
jsi příběh, který nedopíši...
 
Jsi strachem, v němž chci žít navždy,
jsi jediný... a jsi každý...
 
Jsi červeň a žluť podzimního listí,
jsi lanem, které mě na skále jistí,
si vůní jablek a chutí vína,
jsi příběh, který nezačíná...
 
Jsi ležatou osmou mezi všemi nulami a jedničkami,
jsme spolu... i když sami...
 
Jsi loukou v měsíčním svitu,
jsi lesním vzduchem,
jsi duchem...
 
... duchem Jizerských hor
Autor Absinthe Banshee, 24.12.2014
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Křemen, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí