Kámen

Kámen

Už nechci jen snít,
Chci kamenem být,
Zapomenutý život žít,
A nic víc neřešit,

Být kamenem,
Až na dně řeky,
Obrůstat mechem,
Na nekonečné věky,

Být kanenem,
Pohozeným v lese,
Jen tak tam ležet,
A žádné deprese,

Být kamenem,
Pohřben pod zemí,
Volám o pomoc,
Můj hlas je však němý,

Být kamenem,
Byl bych šťastný,
Být kamenem,
Byl bych krásný,

Proč nebýt kamenem,
Proč nebýt nic?
Být pouhý minerál,
A nic víc.
Autor Pan Žloutek, 05.01.2015
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, bogen, adaj, jitka.svobodova, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí