Přejedená myška

Přejedená myška

Anotace: Když je těžké bříško.

Ráno viděl Pišta myšku,
ke snídani pila kyšku,
volá na ni ne, ne, ne,
kyška tě hned prožene.

Pískalka jen svůdně mrkla,
potom jenom tiše frkla,
kyška, ta je pro zdraví,
žaludek mám bolavý.

Slaninu jsem včera měla,
pusa ještě sýr moc chtěla,
bříško mám jak bubínek,
tvrdé je jak kamínek.

Kyšku beru na trávení,
lepší pomoc pro mě není,
rychlý odchod nastává,
na Pištu však zamává.
Autor Psavec, 14.01.2015
Přečteno 531x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Zasr. romantik, carodejka, Gaspi03, Martinecka23, Amelie M., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posraná je za ušima
ani kočky nezajímá
kyška dobře zkysaná
jistě každý 'mlsoun' zná

tzv.: řídký případ s hustým běháním
:o))
jo a tobě ST*, abych pro samé vzpomínky nezapomněl ...

16.01.2015 19:43:24 | Zasr. romantik

Zdravím tě psavečku, tvoje básničky mě vždycky pobaví a rozveselí.

15.01.2015 23:03:52 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí