EKOKATASTROFICKÁ

EKOKATASTROFICKÁ

Anotace: Než bude pozdě

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 
 
Po řece se honí pěny
Už spouštíme norné stěny
Benzín, ropa těžký kov
UNIPETROL Litvínov

Chumelí se, chumelí
Padá snížek sivý
Vybuchl nám Temelín
A tak se dějí divy

Nejez chleba milý synu
Je v něm spousta dioxinu
I tu vodu bych nepil
Neboť je v ní bifenyl

V horách usychají stromy
A nám se kroutí chromozómy
Všechny muže, všechny ženy
Zohavují mutageny

Nikdo nám už nepomůže
Až nám z těla sleze kůže
A nikdo to nezastaví
Až budem mít dvě hlavy
Autor Alija Harisović, 15.01.2015
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je tedy trefná. Líbí, baví, nenudí a nutí k zamyšlení. ST :O)

15.01.2015 13:41:51 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí