Klidná šeď

Klidná šeď

Anotace: ...

Mám ráda déšť a taky teplo.
Nejlepší je, když je to dohromady,
Nejdřív je třeba bouřka, ale pak najednou šero a klid.
Nevím proč, ale čas se prostě zastaví,
svět je hned hezčí,tak to má být.
Vzduch je čistý, všude ticho,
já mám pak pocit, že na světě je krásně
a proto tu chci žít.
Bouřka a déšť všechno špatné smete,
ten žár nám srdce zahřeje a pára vše zlé odnese.
Proto se všechno zastavilo, aby se lidé ohlédli zpět,
Hle.. hned je tu jak v nebi.
Já prostě nevím,
dýchá se mi líp, mluví se mi mileji, mám chuť někam jít.
Všude dobře-venku líp.
Teď čekám na ten déšť, až přinese mi štěstí,
a čekám na teplo, aby mi krásu přivleklo.
Jednou přijde a já tu budu,cítím to.
Až přijde usměji se, protože vím,
že jednou se na mě slunce zase otočí.
Autor liskasiska, 25.01.2015
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Nespavec, Stepbystep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...
Ale já to slunce raději vyhledávám. Na kolečkových bruslích a s větrem ve vlasech :)

31.01.2015 10:43:04 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí