.Postřehy o.c. IV

.Postřehy o.c. IV

Anotace: ...

Postřehy obchodního cestujícího IV

Kde že je ten únor bílý.

Mezi Časy
podzimní zaorávka pícnin i zbylé klasy
na poli kopa labutí bílých
a mezi Ředicemi
celistvost jejich hejna je narušena
štíhlými konturami volavek bílých.

A zda-li pak to pole sílí.

Širé je vpravdě dosti,
nezvyklým pokrmem všechny je hostí.
Ryby ty pod ledem zůstaly uchráněny,
nic nazbyt
nažerou se s labutěmi.

Tím co jinak by nesežraly.
V čase hladového měsíce
pln břich si přejíce,
před nimi jen Holice.

silnice l/36
Autor supersaurus, 08.02.2015
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na začátku 3x slovo bílý není to pravé...

08.02.2015 13:10:21 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí