Zapomenutý

Zapomenutý

Anotace: ...

Venku nás ten chlapec zlobí,
ovšem okna krásně zdobí, ledovými obrazy.

Kam jen se ten rošťák ztratil,
chci jen, aby se zas vrátil, a dělal zimu.

Pouze chladný vánek po něm zbyl,
doušek tepla nám ho zabil, ne však docela.

Za pár let se snad zas vrátí,
a my budem kabát bráti, bude zima.
Autor JosephZ, 21.02.2015
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí