báseň psaná v přírodě

báseň psaná v přírodě

Anotace: doporučuju zkusit, ale né teď v zimě:)

Na lesní mýtince
ležíme my dva spolu
oplácíme si krásná slova
a přitom šaty dáváme si dolu
ve víru rozkoše
zavíráme oči své
padajíc do hlubin
pomalu odhaluji lůno tvé
s láskou a něhou
do kvítku se nořím
nevnímaje nic kolem
vášní k tobě jenom hořím
lesy okolo tiše závidí,
protože taková krása
se zas tak někde nevidí
když luční květy
lámat se přestanou
a lesní ptactvo ztichne
naši hru máme již dohranou
už jen stéblo trávy
sem tam píchne
jen tak lehce ležíme
a zas ta krásná slova
snad umožní nám během chvíle
tu rozkoš prožít znova.
Autor ejwo, 02.02.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělý:)

22.02.2007 18:11:00 | sejko_no_pi

juuuu...lechtivé...prííííjemne...

13.02.2007 14:46:00 | gallatea

Pěkně napsané.

03.02.2007 22:41:00 | Psavec

pěkně zrýmované...;-) a obsah je taky super, nezbývá než dát 100 bodíků ;-)

02.02.2007 01:03:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí