Když na jaře ještě sněhem voní tráva

Když na jaře ještě sněhem voní tráva

Anotace: Už aby bylo jaro !! :)

Když na jaře ještě sněhem voní tráva

 

Když na jaře ještě sněhem voní tráva

a v paprscích slunce jen tak jemně poprchává

to procházím se ráda k rybníku po poli

a do dlaní chytám déšť, jenž tiše mrholí

 

Kráčím a kolem zlátne cesta

je nejkrásnějším pokušením ze sta

když rozlijí se v lánech řepky olejky

a mezi nimi tančí křepelky

 

A když na rybníce slunce září

je nejteplejší datum v kalendáři

vryté ve mně v morku od kosti

 

A ty?

Jsi mému srdci blíž

než první květy podbělu

v lese u cesty

Autor Zamila, 24.02.2015
Přečteno 412x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Nespavec, Olex, jitoush, Rozina, enigman, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě zrovna teď sníh voní trávou...

24.02.2015 13:03:07 | enigman

Jééé :) No, krásné je to i naopak :) Díky za zastavení :)

24.02.2015 13:35:17 | Zamila

pohádkově krásné vítání jara

24.02.2015 09:35:54 | jitka.svobodova

Děkuji :) Už aby tady bylo ... :)

24.02.2015 10:05:21 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí