O ptákovi a slunečnici

O ptákovi a slunečnici

Anotace: Pták - milenec slibuje lásku zazpívá milostnou pod balkonem slunečnice "jen si kveť...

Pták - milenec
slibuje lásku
zazpívá milostnou
pod balkonem slunečnice
"jen si kveť
kveť si tanečnice"
zpívá
"ať můžu zlíbat
tvé černé vlásky
až po kořínky
a pak sezobat
pomádu ze tvé kštice
a být štěstím
tolik umaštěný
z přehršle tvé lásky ..."
Autor Howkins, 05.03.2015
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Amonasr, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí