=Skoro jaro

=Skoro jaro

Anotace: ..bude brzy..:-)

~~~~~~~~~
S jarním deštěm 
i krásné chvíle přijdou
tráva se začíná zelenat
sasanka i orsej
rozkvetlým violkám
budou i lásku vyznávat, 
ve vzduchu je cítit 
takové jemné teplo,
nesmělé a jarně voňavé
a na větvích 
všech holých stromů
keřů a keříčků
se z pupenců rozpučí,
ty zelené lístky
jsou po zimě zvědavé
jak to s tím jarem 
vypadá,jen nakouknou.
A ti co odletěli před zimou 
už zase doma zpívají
veselou...

Po zimním čase
celá jarní
trošku vlaze teplá
ale kvetoucí a barevná
paráda..
A to já ráda.

~~~~~~~

............

Autor Květka Š., 11.03.2015
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, AndreaM, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

voní krásně jarem:-)

12.03.2015 18:08:11 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí