O Jari a Jarovi

O Jari a Jarovi

Anotace: Už prichádza.

Jaro vraví poďme hore,

Jar mu na to, čo je tam?

Jaro kričí, to je jasné.

Jar sa diví, nevie kam.

 

Jaro sypí, veď už poď,

Jar mu na to, choď si sám.

Jaro prosí, veď nerob.

Jar mu na to, dobre, fajn.

 

Vyšli hore, spolu dvaja,

ruku v ruke, pookriala.

Jaro vraví, tak to vidíš,

Jar sa díva, vraví hmm.

 

Veľká vďaka Jarovi,

že po zime tuhej,

presvedčil ju

a ona,

zavítala aj...

 

...na hory.

Autor Gatita, 18.03.2015
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mě rozjařilo...

20.03.2015 12:54:12 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí