Hellefonna

Hellefonna

Anotace: Západní Špicberk

Ohlížím se, nic a nikdo
zalezu do stanu v kruhu
z drátu pod alarmem, hnízdo
náleží zvláštnímu druhu

živočišní říše z jihu
tady je mi vším, s kopulí
nad hlavou, jež snáší tíhu
náledí zevnitř, strnulý

v spacáku se tulím strachem
co když je tu někde blízko?
k čertu s tím mým lidským pachem
line se proklatě nízko

nad ledovcem s nunataky
Sabine Land - zaslíbená
země pro stejné tuláky
jako já.. kde jste kdo, z pléna?
Autor Petbab, 18.03.2015
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, enigman, Amonasr, jitka.svobodova, Rozina, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

joo Sever...tam je blaze...

20.03.2015 12:51:09 | enigman

opravdu prožité na vlastní kůži ?

18.03.2015 22:16:58 | Frr

nelžu :)

18.03.2015 22:21:53 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí