Sedmero krásek

Sedmero krásek

Anotace: jarní popěvek...

Sedmero krásek

Sedmero krásek
hádalo se,
která je hezčí
a kdo že má je rád.

Sedmero krásek
v šatech pro nevěsty,
trhávalo kvítí na lukách.

Sedmero krásek
hádalo se,
jak staří mezci,
nikdo je neměl rád.

Sedmero krásek
s lístky pro nevěsty,
zakleto v kvítí na lukách.

Sedmero krásek
jako sedmero sedmikrásek...
Autor Dominik Plesr, 20.03.2015
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí