Výšky

Výšky

Anotace: a hĺbky

Štítov a ihiel je tu na mraky
špicberské ´topp´ nezaprie sa skrátka
k nim všadeprítomné nunataky
priradí ako k zubom parátka

v trhlinách ľadovce inú prestíž
skrývajú pred zrakom, pod lyžami
na tie si predtuchou neposvietiš
biela pláň navrela zrád žilami

ísť ďalej, alebo vzdať stý pokus
strach niečo vydrží, ktože ho vie
Šťastene ťahať medový motúz
popod nos nie je fér, Dosť! nepovie
Autor Petbab, 29.03.2015
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když ledovce umí taky pěkně hartusit...

30.03.2015 10:56:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí