Pštros sportovec

Pštros sportovec

Anotace: Něco na pobavení.

Pštros a paní pštrosice
mají hodně sporů,
kdo je rychlý nejvíce
ze všech známých tvorů.

 

Gepard běží závodně,
výdrž ale nemá,
víc vydržím rozhodně,
tak buď chvíli němá.

 

Klokan se mnou soupeřil,
kam se chudák hrabe,
hodně on se rozčertil,
když  mu říkám srabe.

 

Lev je lenoch náramný,
má rád krátké tratě,
vzdává závod významný,
netouží po zlatě.

 

Zebru nebo gazelu
porážím vždy hravě,
druhé místo neberu,
toužím jen po slávě.

 

Zas si čechráš peříčka,
říká jeho paní,
hned sedni na vajíčka,
zanech vychloubání.

Autor Psavec, 27.05.2015
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Jenda P., Holis, Sima, Martinecka23, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně plyne, moc hezké :-)

01.07.2015 14:33:12 | Jenda P.

moc pěkně se čte
miluju zvířátka :-)

08.06.2015 13:54:02 | Sima

tvůj zvěřinec mne bavil

cirkus žije!
život není utopie! :-)

27.05.2015 19:15:01 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí