Červnová

Červnová

Anotace: ...začíná léta čas..

I věci nepoznané mají smysl,avšak poznání ladí mysl
neznámé,když se naplní,stane se pranostikou pro určenost dní

stejně jak z Medarovi kápě,když čas přinese oblaka
čtyřicet dní kape a krajinu zkrápí deště ataka

pak z plodů třešní u silnice připnu víle náušnice
jež bosky bez střevíce je má snová tanečnice

senem zavoní posečená symfonie prožitků
obraznosti poklidná hladina v čarovném odlesku

kde pluje měsíček mezi lekníny
i Rusalčin střevíček a divoženek legíny

čtěme si pohádky i známé báje,kde dobro nezná strach
kde zvon lásky píseň hraje a zlo mění se ve větru v prach
Autor vodnař, 28.05.2015
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí