Poselství

Poselství

Anotace: ,,Člověk si myslí, že je gigant, ale je hovno, kamaráde!" ...

Člověk? Hloupý to tvor
Ba dokonce nejhloupější
Jen Noe postavil vor
A Boží zlobu ukonejšil

Jen díky Bohu máte šanci
Té si "náležitě ceníte"
Chováte se jako psanci
A všechno kolem ničíte

Ale co dnes trvá věčně?
Že by lidská blbost?
Tváříš se tak vděčně
No dyť..jsi LIDSKÁ BYTOST

A kde máš to svědomí?
Výčitky? kdeže...
Usínáš s vědomím
že vlastníš dvě věže

Jak dýchá se ti uhlí?
Neleze ti přes plíce?
Matka příroda smutkem truchlí
,,takhle vyvíjí se opice?"

Ale člověk je jiný!
Před přírodou uteče
Copak neznáš boží mlýny?
Tak zamysli se - člověče...!
Autor Sigurd II., 04.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trefné verše:-)

10.03.2007 10:13:00 | Evel

jojojo...taky to rád peru do řad svého živočišného druhu :) Je čas vstávat,spáči :)

05.02.2007 11:26:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí