RÁJ

RÁJ

Anotace: *-* *+* volné pokračování na báseň co se dělo?

Ze snu procitám...

Nade mnou ráj,
jabloní háj,
okolo mě jaro...
Co jen se to stalo?

Co to bylo za podivný sen?
Kde to teď vůbec jsem?

V krásné krajině,
v zemi nebeské,
v boží dědině...
Jen pro ni žít, jedině...

Vonný kraj uvítal mne,
srdce se mi láskou pne,
K této bohaté zemi,
vždyť krásnější není!
Autor Christien, 04.02.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí