Nechci odejít

Nechci odejít

Anotace: ...................


jen pár kroků
a šedá se v zelenou mění
dutý zvuk betonu
střídá zašumění

 

hluboký nádech
víčka jsou přivřená
úleva blízko je
ví to již duše má

 

prostor mě objímá
čas pomalu plyne
všechno teď zdá se být
docela jiné

 

únava topí se
ve vlnách mizí
a stres již odneslo
bzučení hmyzí

 

bez hlesu položen
v kořenů záhybech
cítím že svět náš
není jen o lidech
 
toho klidu jež kolem
stále nejsem syt
stmívá se
chladno je
já však nechci odejít

Autor James Libustka, 28.08.2015
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, zdenka, GiovaniDaVinci, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí