Houby se nedají

Houby se nedají

Anotace: Pomsta houbařům.

Vysoká a chutná bedla,
hned houbaře k cíli vedla,
v mechu, co ji kryje,
číhají dvě zmije.

Kozák též má svoje plány,
jak vyhnat ven ženy, pány,
nechají ho dnes i příště,
roste vedle mraveniště.

Hříbek nikdy nenaříká,
na svůj osud on si zvyká,
z dálky vás rád naláká,
na bratrance hořčáka.

Křemenáč, ten tvrdý bývá,
jen se z mechu tiše dívá,
ví, že přijde odplata,
vždyť ho chrání klíšťata.

O ochranu klouzek prosí,
pomůžou mu ihned vosy,
dobře mu to dopadlo,
houbař dostal žihadlo.

Satan rád se obětuje,
houbaře pak otravuje,
díky chutné smaženici,
končí všichni v nemocnici.

Autor Psavec, 14.09.2015
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Martinecka23, Frr, střelkyně1, bogen, A42
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jéé, tolik hub a nebezpečí, to bych chtěl ještě letos v lese potkat..;-)))

14.09.2015 15:33:43 | bogen

Prostě studenou sprchu, chinin a klystýr, ale pořádný. ST :oD

14.09.2015 12:37:27 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí