Býčí smutek

Býčí smutek

Anotace: Špatné vyhlídky.

Býk se smutně dívá kolem,
brzy se už stane volem,
na louce se krávy pasou,
on je zmámen jejích krásou.

Sedlák nemá pochopení,
k chovu prý moc dobrý není,
býček hlavou pokyvuje,
přitom v duchu medituje.

Spravedlnost kdyby byla,
na vás by se vyřádila,
jenom hezcí by dnes žili,
zbytek též by vykleštili.

Autor Psavec, 25.10.2015
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Martinecka23, Lůca, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí