Listopadová

Listopadová

Anotace: ...11 měsíc..

Zahradou věčnosti světlo jasně září
příbuzní v tichosti setřou slzy z tváří
cestu nám zasype svou holí pán
víte či nevíte kdy přijíždí k nám?
ne jako z obrázkú malíře Lady
dnes spíše bláto cesty nám halí
den má závoj z mlhoviny říká se jí inverze
jenom bílo žádné stíny a pavučinek rešerše
meluzína na strništi jak na klávesách prstoklad
z listů odfoukne štěstí k nám za teplem do komnat
pestrá paleta obarvení,žlutohnědý nach
co odkvetlo již není,jen pošmourno a chlad
Autor vodnař, 31.10.2015
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí