Meluzína

Meluzína

Anotace: Inspirováno dnešním dnem

Už nám zase meluzína,
hučí, zpívá do komína.
Sánky budem chystat brzy,
kapra shánět na večeři.
Sníh nám brzo nohy schladí,
mrznout budou mladí, staří.
Autor lesní víla, 18.11.2015
Přečteno 379x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí