Jsem v lese

Jsem v lese

Anotace: ...em

Jsem v lese

Jsem v lese, v lese jsem,
chodidlo za chodidlem
dopadá na měkkou zem.

Tykám si se srncem,
dívám se za jelenem,
objímám se se stromem.

Jsem v lese, v lese jsem,
se zlomeným srdcem,
jsem u prdele všem.

Však jeden přišel sem,
máme tu malý sněm,
co končí pod Muchovem.

Možná až rok s rokem
sejde se, též se sejdem
a zas všechno proberem.

Nezatíženi snem,
smířeni se životem,
budem vědět kam jdem.

Vědět, že do háje jdem.
Autor Tapíše, 05.02.2016
Přečteno 712x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lesem do háje :-)

05.02.2016 17:15:39 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí