Zodiak

Zodiak

Anotace: ...točí se , točí....

Točí se točí zvěrokruh
a čas zvolna plyne
prostorem,kde uzavřený kruh
hlídá chvíle zrodem dané

točí se točí zodiak
konstantní rychlostí
jak křídly dravý pták
mává po kořisti

točí se točí znamení
přidává stáří hlas
start v cíl promění
až přijde daný čas
Autor vodnař, 23.02.2016
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí