Deštivé opojení

Deštivé opojení

Anotace: Pro ty, co milují déšť

Jedna kapka na parapetu zacinká,
není velká, jen malinká.
Obloha z modré černou se stává,
déšť ještě nepřestává.
Vítr kapky do všech koutů roznáší,
jen pohled mi ale nestačí.
Vybíhám ven, jen na lehko oblečená,
ať na kůži mi přistane kapka roztančená.
Chladivý dotek, studené pohlazení,
vítr zpívá pro mé potěšení.
Nesuď mě a chyť mě za ruku,
když příroda hraje ti k poslechu.
Vítr v trávě jako smyčce šumí,
kapky na střechách jako bubny duní.
Z vesela k tomu můj smích zazní potichu,
ať na tuhle skladbu mám hezkou vzpomínku.
Autor AnxiousFox, 26.02.2016
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Dreamy, enigman, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná básnička:-) takový deštíček například v létě je líbezný:-)

26.02.2016 13:58:33 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí