Najednou

Najednou

Anotace: -

Roztaly ledovce,
voda uz sumi,
slunce si vzalo,
zpet svoji vladu.

Ryhy od snehu,
jdouci krajinou,
v jarnim svetle,
blednou.

Pryc s temi nezvyky,
jako s tim snehem,
Najednou.
Autor Zrzi, 27.03.2016
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí