Bouře

Bouře

Anotace: Nad krajinou pero ďábla kreslí obraz do mraků touhu svou by neuvadla zrcadlenost zázraků když ...

Nad krajinou pero ďábla
kreslí obraz do mraků
touhu svou by neuvadla
zrcadlenost zázraků

když nad ránem červánky
bouři hromů ohlásí
sny odletí do dálky
za jiným počasím

když v zamyšleném poledni
přijde čas odpočinku
blesk duši oněmí
jasem v stínu na chvilenku

když s večerem mrak
vyšle ohnivé obrazce
hvězdy oblečou frak
a s oblohou dají se do tance
Autor vodnař, 04.04.2016
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: AnxiousFox
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí