Jaro

Jaro

Anotace: Jaro - 2016

Tak už zase rozkvetly stromy,
vzduchem si poletují libé vůně,
tak jako každý rok, plíživě,
ale přece, přišlo jaro,
přišlo jaro..

Celý svět zase o rok starší,
starší, ač stále nedospělý,
ve svém bláznivém věku dospívání,
jaro škádlí změny jeho nálad

Sviť slunce, sviť! Zahřívej mě,
škádlí země slunce, koketuje,
zdá se, že se nakonec uplně celá
slunci vydá na obdiv, ale o tom,
napíši zase
v létě...

Autor Percles, 06.04.2016
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí