Žába a muška

Žába a muška

Anotace: Někdy se to nepodaří.

Skáče žába, oči poulí,
na hlavě má velkou bouli,
dneska se lov nevydařil,
spěch ten její plány zmařil.

Moc ji láká malá muška,
ulovit ji není fuška,
měla ale špatný odhad,
následoval tvrdý dopad.

Protože moc silná byla,
kořist žába přeskočila,
padla hlavou do kamení,
tohle vážně úspěch není.

Muška se teď pošklebuje,
cosi žábě ukazuje,
smůlu má však posměváček,
hladový ho sezob ptáček.



Autor Psavec, 16.04.2016
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., MARKO, Mácha, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten úsměv stála.

18.04.2016 12:59:06 | Špáďa

Pěkné! Rýmovací a úsměvné. Hned mám dobrou náladu.

17.04.2016 19:57:20 | MARKO

Není nad to si ráno nechat vykouzlit úsměv na rty a ty jsi jeden co to dokáží, aspoň u mě :-))

17.04.2016 08:09:07 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí