Ze života hmyzu

Ze života hmyzu

Anotace: Každému připadne jasný úděl...člověku i hmyzu.

Sbírka: Stručné verše

Až kudlanka sepne své perleťové dlaně
Až započne modlitbu trvající staletí
Pak možná splní se její sen
A ona k nebi vyletí

I brouk skládá krovky a očekává zvuky
A doufá v posvěcenou půdu
A modlí se jak blázen sám
Však nikdo nevyhne se Smrti pudu

Tak v tomto světě lítém
Smrt zove se Biolitem
Autor Ravena Lupus, 31.05.2016
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslavujme Biolit....nebo zatracujme .... jak kdo chce
.... :-))

01.06.2016 23:33:59 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí