Soumrak

Soumrak

Anotace: Další ze starších básniček.

V dáli se slunce koupe v zlaté záři

pohled na něj vykouzlí ti smutný úsměv na tváři.

Přeješ si, aby tvé starosti zmizely se soumrakem,

zezlátly, zmizely, ztratily se v dáli.

 

S povzdechem hledíš za červánky,

zatímco paprsky hladí ti spánky.

Zavíráš oči, nechávaje se konejšit,

doufaje, že ti slunce může břímě odlehčit.

 

Že spánek rány ti pohladí

a že ranní úsvit pomůže ti překonat všechna úskalí.

Autor kara11, 03.06.2016
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí