Vesmír

Vesmír

Anotace: Krása vesmíru

Magická záře měsíce,

hvězdiček na obloze tisíce.

Rotující planety zdobí Sluneční soustavu,

ovládají pozornost lidského davu.

Krása vesmíru mě strašně fascinuje,

nevěřím, že konec ani začátek neexistuje.

Všechno v něm je tak dokonalé,

škoda, že žijeme jen v prostoru malém.

Autor Katherin Bidmonka, 15.06.2016
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: MK, Annie Tauer Jackson, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usedni vesmíru na lem
dál se dívej světaznale.
Neměj strach, nežijem v hale.

15.06.2016 16:44:58 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí