Nebe

Nebe

Anotace: Trošku fantazie...

Čas utíkal, utrhával se

jak listy z kalendáře

a to ještě neskončil den,

nebe se utrhávalo a každou

kapkou krve barvilo

svou unavenou modrou tvař.

 

Stále více nebe krvácelo,

pak už jen zavřelo oči

a upadlo do bezvědomí

zatímco měsíc prosvěcoval 

a do rána léčil

jeho ranky.

 

Úsvit . .

Autor Laven De Brig, 09.07.2016
Přečteno 547x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Oxík, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí