Promluva krajiny

Promluva krajiny

Anotace: ...

Nad hradbou skal

nad trnovou korunou růží a ostružin

nad štíty hor Lesa kanců

září věčně a žádostivě

oko bohů a démonů

a krvavé meandry

splétají copy

prastarým hájům

ve stínu věčných stráží

věčných stráží dubů bříz a borovic

němých kopiníků

matky přírody

Autor Oxík, 03.08.2016
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí