Javor

Javor

Anotace: o Javoru

Je zima, cítím se sám,
barvy už měním. snad opadám.
Nebeské slzy zkrápí mě,
přijď už si pro mě krutý podzime.
Na jaře zase javor nad tebou nosík ohrne,
to zima už dávno mi nebude.
Květ nechám jen pro Tebe,
snad lehneš si pode mne
a voňavou krásu oceníš ze země,
hledej mě.
Autor Diablek, 11.02.2007
Přečteno 1356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezka...

12.02.2007 00:50:00 | carodejka

Zajímavé.Vcítění se do stromu. Hezké.

11.02.2007 16:36:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí