Málo vody.

Málo vody.

Anotace: Horké léto končí, ale problém je stále aktuální.

Sbírka: Mozaika života

Je horko víc. než o žních o polednách
a peču se jak sele v troubě.
Předpověď hlásí bouřky v Čechách,
možná i na Moravě hojně (čeho?).

Kde je ta voda Vodnáři?
Že Ty's ji poslal omylem
někam, kam ani nepatří
a my tu uhynem?

Tohle to přece nebývalo,
už ani tu vodu nemáme,
už ani pít ji z vodovodu
v Brně prý raděj nemáme.

Já nechci plavat v aquaparku,
ani u řeky tábořit,
já jenom chci pít čistou vodu
a po suchém létě zase žít.
Autor Beáta, 19.09.2016
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, JSJ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí