Motýl

Motýl

Anotace: svět pod kupolí ze skla...

Koukal jsem se do prázdna a bylo mi smutno
Proto já krásný motýl jsem roztrhl svou kuklu
Vytvořil prostor plný kde nic je více než všechno
a vše je omotáno temným závojem mdlých muklů
kde paprsky světla nemají žádnou teplou šanci
Živé i neživé dostalo svou životní neodmyslitelnou esenci
která je pohání ve svém bytí

Nyní na celý svět nejsem úplně sám
mám svého poddaného čmeláka hloupého
Čmelákům jsem nedal žihadlo nebo snad mám
Ne poté byste mě mohli vidět třeba zapy/íchlého
Autor Čibu, 20.09.2016
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí