Nedokončená

Nedokončená

Anotace: Některé věci by měly zůstat neúplné...

Posvátný háj byl plný různých mladých slečen
Mezi nimi faun napůl z kůže svlečen
Posvátný háj kvílí kalužemi krve
Z oblak září Luna dnes jako prve

Náhrobní kámen chystají mu starci
Nad stromy krouží nenasytní dravci
Náhrobní kámen a na něm vytesaná slova
Ohnivá slza a bolest Václavova

Zarmoucená země pod kopci poklad skrývá
Písně dávné, jež dlouho nezazpívá
Zarmoucená země, kolébka našich dědů
Usíná tam, kde víra děsí vědu
Autor Ravena Lupus, 21.09.2016
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svátek Václava se blíží... :)

21.09.2016 07:48:17 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí