Louka aneb Motýl zná správnou cestu

Louka aneb Motýl zná správnou cestu

Anotace: Šestá báseň z mé série "Krajiny".

Louka aneb Motýl zná správnou cestu


Po louce letí motýl, já za ním běžím,
je mi jedno kam, ale chci za ním.

Doufám, že mě zavede do zajímavého,
lepšího světa, neznámého.

Bylo by tam spoustu motýlů překrásných,
kteří by nás zavedli do světů neznámých.

Takhle by to bylo každý den,
dokud bychom nenašli ten,

který se nám sice nemusí líbit,
ale ze srdce cítíme, že tu chceme být.

Když tu zůstaneme se svým motýlem,
budeme mu navždy děkovat, že nás zavedl zrovna sem.
Autor Minna Seayard, 29.09.2016
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju motýly. :-)

30.09.2016 04:45:02 | Iva Husárková

Já taky. I když často uletí, ještě než si je člověk pořádně prohlédne.

30.09.2016 17:31:48 | Minna Seayard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí