Zimní slunce

Zimní slunce

Anotace: Skleněný svět na sněžném moři drahokam slunce se konečně zaskvěl v mrazivé modři Z krystalů vět...

Skleněný svět
na sněžném moři
drahokam slunce
se konečně zaskvěl
v mrazivé modři
Z krystalů větví
vykouzlil brusič mráz
nejčistší listy a květy
Slunce jim s námahou vdechuje život

Marně
Jsou přece skleněné
Autor Améba, 02.10.2016
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí