Podzimní listí

Podzimní listí

Anotace: Podzimní doporučení

Neviň podzimní listí
za to co ty nemáš
Neviň podzimní listí
zapal trávu, tu máš
Neviň podzimní listí
to se jen vybarvilo
Neviň podzimní listí
za to,
co se ti přihodilo

 

Zameť podzimní listí
ze své cesty za snem
Zameť podzimní listí
nechť každý před svým prahem
Zameť podzimní listí
dej prostor vločkám sněhu
Zaměť, to jediné tě jistí
ve světě koloběhu

Autor JoeBLACK, 06.10.2016
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí