Svítání

Svítání

Anotace: Báseň o brzké ranní době :)

Ráno slunce vychází na obzoru
první paprsky protnou chladný plac
měj se po noci na pozoru
od měsíce slyším tichý pláč

Slunce vystoupalo mnohem výše
začalo do kůže bodat žárem
než ukryje se do mračné chýše
nic se nedá srovnat se žalářem

Pálí hvězda do stromů i kamení
do budov či samotných lidí
je to snad boží znamení ?
co moje bystré oči vidí
Autor Petr27, 14.10.2016
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí