Včelka

Včelka

Anotace: Příště o konipáskovi

Letí včelka, letí vzhůru, vedle sebe míjí můru.
Kam to letíš včelko milá, snad né za motýlem do stratosvéry,
bude dole jistě lépe, bude jistě konec téhle temné éry.

Můro zlatá, snad máš pravdu, však slétnu dolů, až bude fajn,
až zmizí plastů bordel, chemie, a pokud ne, ať mě stratosféra radej zabije.
Tak se včelko drž, já se vracím dolů, já i tak ten bordel přes den nevidím,
však za ty lidi se i já často zastydím.

Nestyď se za lidi, ty přeci za to nemůžeš, dostali Života Daru,
svobodnou vůli, a i tak si ničeho neváží, ničí, plení, stromy poráží.
Pak se perou o mamon peněz, můro zlatá, mezi lidi raděj nelez.

Neboj včelko já mám pro strach uděláno .... PLÁÁÁC,
Je Dokonáno,

Já ti to můro říkala, měla jsi raděj letět se mnou,
plácačka z plastu je tak tvrdá,
já na lidi raděj mr... .
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 14.11.2016
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

18.11.2016 18:52:19 | Tvořilka Lenka

:-)

20.11.2016 08:58:31 | Jeněcovevzduchukrásného

... hááááálelůjáááá ...

14.11.2016 23:51:22 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí