Zima

Zima

Anotace: Ten bílý nesmysl padající z nebe věští pohromu a kluzké silnice. D1 je toho důkazem.

Objímala jsi mě po dlouhé hodiny
Ještě déle jsi mě držela
Za vlasy, vousy, ruce
Dostala ses do mé lebeční spodiny

Mám tě plnou hlavu i žíly
Pluješ mojí myslí
Jako koráb nebem sám
Vysáváš ze mě všechny síly

Jsi se mnou, ač tě odháním
Dereš se mi pod kabát
Do kůže se mi zakusuješ
Těžko se ti ubráním

Prsty mi krutě lámeš
Jako jehly bodáš
Jako plameny pálíš
Zimo, již mě netěš
Autor Ravena Lupus, 08.12.2016
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Cyrda, Iva Husárková, Geromero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí